HTML

Our house, in the middle of our street

Lelakottból lelakandót. Agybaj, beleőszülés. Reméljük, szép lesz.

Azok a fránya csövek...

2010.04.25. 22:31 :: nej

A múltkor ebédnél Rontó Pál a fejemhez vágta, hogy túl sok a rizsa és kevés a kép, úgyhogy most csak röviden írom le az eseményeket, aztán hagyom, hogy a képek önmagukért beszéljenek.

A hét fő dilemmája a wc-ben lévő vizesedés oka és megoldása volt. Szerda este felmentem Építőapuval, hogy megvizsgálja a csöveket, és úgy tűnt, hogy a csövek mellett felül talán látszik, hogy nedves volt a beton, de nyilván nem tudni, miért. Abban maradtunk, hogy utána kéne járni a dolognak.

Felhívtam hát a közös képviselőt, aki elég gyorsan átirányított a gondnokhoz. A gondnok szimpatikusnak és segítőkésznek tűnt, elmondta, hogy volt már hasonló eset, és akkor az esővíz csöve "izzadt", ami azért jó, mert azt meg lehet oldani, méghozzá úgy, hogy egy picit kisebb csövet beletesznek, és ezzel a külső cső hibája érdektelenné válik. No, mindez szép és jó, de kiderült, hogy az esővíz csöve nem ott van! Még jó, hogy a gondnok tisztában van ezzel... 

No, végül szombaton a vízszerelővel vélhetően megoldottuk a problémát, azaz megcsinálta a nagy közös szellőzőcsőből a lakásba kivezető csöveket, és így remélhetőleg ezután már nem fog kicsapódni a pára, már ha tényleg ez volt a probléma...

 

 

Ezek azok a fránya csövek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nappali, erkély és a háló

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megszépült gardróbváz a hálóban, mögötte a kád a fürdőben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most a nappali a hálóból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fák a hálószobából

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://casanostra.blog.hu/api/trackback/id/tr571951351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rontó Pál 2010.04.26. 12:05:48

Üdvözlöm az új képeket! :)
süti beállítások módosítása