HTML

Our house, in the middle of our street

Lelakottból lelakandót. Agybaj, beleőszülés. Reméljük, szép lesz.

A majdnem beköltözés napja

2010.06.14. 13:01 :: nej

Sokan jelezték rosszallásukat, amiért az utóbbi időben nem nagyon frissült a blog. Nos, ennek jó oka volt: a dokumentálásssal szemben előtérbe került a munka - a mi részünkről. Váratlan fordulat volt ez számunkra, és emellett már nem nagyon maradt idő blogolásra. Na de most! :)

Úgy terveztük, hogy a június 5-ei hétvégén költözünk, de aztán pénteken egy rövid szemle során úgy döntöttünk, hogy elhamarkodott lenne ez még, lévén, hogy még az ajtókat nem sikerült teljesen beszerelni, ezért azok nagyban elfoglalták a nappalit, illetve hátra volt még a kémény elkészítése, és lássuk be, azt is jobb akkor, amikor még üres a lakás.

Így hát annnyi történt, hogy a maradék konyhaszekrényt elhozták a fiúk Mátyásföldről, majd nekiálltak/ültek az összeszerelésnek.

 

 Szerel...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gondol...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vigad...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csapatmunka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme a végeredmény

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://casanostra.blog.hu/api/trackback/id/tr82080730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása